Socialjuridik, sjukförsäkring m.m.

Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.
Socialjuridik, sjukförsäkring m.m.

Tips, råd och hjälp med socialjuridiska frågor, sjukförsäkringen, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Socialtjänsten, diskutera socialpolitik, konkreta förslag på ändrade regler att föra vidare m.m.


  Forumregler

  Admin1
  Admin1

  Antal inlägg : 6
  Registreringsdatum : 17-12-11

  Forumregler Empty Forumregler

  Inlägg av Admin1 i 2017-12-14, 20:02

  Dessa forumregler gäller utöver de regler som gäller för alla forum på Swedishforum.se. Denna text är inte färdig ännu och kommer att byggas på en tid framöver.

  1. Alla registrerade medlemmar har möjlighet att själv ändra samt även radera inlägg som de själva har skrivit på denna hemsida. Detta kan visserligen ibland orsaka att efterföljande svar blir missvisande då förutsättningarna i frågan plötsligt kan ändras. Dock är här utgångspunkten att var och en själva ska äga rätten till det man skrivit och därmed även kunna såväl ändra sina formuleringar som att ångra ett inlägg helt. Denna rättighet bedöms här väga tyngre än de fall där efterföljande svar kan bli missvisande när frågaställningen ändras.

  2. Undvik att använda denna hemsida som ett ställe att avreagera dig på. Försök att vara så saklig som möjligt när du ställer dina frågor samt besvarar andras frågor.

  3. Alla deltar helt idéellt på denna hemsida, dvs när tid och ork finns. Ingen är skyldig att besvara just din fråga. Förhoppningsvis kan vi dock hjälpa varandra så bra som möjligt. Förhoppningsvis kan det också tillkomma mer juridiskt kunniga personer som i alla fall ibland har tid att hjälpa till med att besvara frågor. Annars finns det säkert en hel del samlad kunskap om vi blir tillräckligt många som delar med oss av det vi lärt oss på olika områden. Såväl avseende hur det ska fungera som hur det kan fungera i praktiken.




   Aktuell tid och datum: 2020-08-06, 01:03